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Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present

edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins ; : hbk. -- Routledge, 2021. -- (Routledge studies in modern history). <BB01228290>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fピンク区画 /596/F38 : hbk 206324527 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fピンク区画
文庫名
請求記号 /596/F38
巻号 : hbk
年月次
資料ID 206324527
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present / edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins
出版 London : Routledge , 2021
形態事項 xv, 214 p. : ill., map ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9780367515584
シリーズ Routledge studies in modern history <BB00872276>//a
注記 "The 15th symposium was held at Albi in the Tarn department of France in September 2019, the 30th anniversary of ICREFH"--Preface
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BC09880499
本文言語コード 英語
著者標目リンク Vabre, Sylvie <AU00298598>
著者標目リンク Bruegel, Martin <AU00275913>
著者標目リンク Atkins, P. J. (Peter J.) <AU00296401>
著者標目リンク International Commission for Research into European Food History (Symposium) <> (15th : 2019 : Albi, France)
分類標目 LCC:TX360.E8
分類標目 DC23:394.1/2094
件名標目等 Food habits -- Europe -- History -- Congresses
件名標目等 Food -- Sensory evaluation -- Congresses
件名標目等 Food industry and trade -- Europe -- Congresses