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Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present
edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins ; : hbk. -- Routledge, 2021. -- (Routledge studies in modern history). <BB01228290>
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Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present
edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins ; : hbk. -- Routledge, 2021. -- (Routledge studies in modern history). <BB01228290>
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No.
所蔵館
配置場所
文庫名
請求記号
巻号
年月次
資料ID
状態
返却予定日
予約
0001
本館
2Fピンク区画
/596/F38
: hbk
206324527
配架済
0件
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0001
所蔵館
本館
配置場所
2Fピンク区画
文庫名
請求記号
/596/F38
巻号
: hbk
年月次
資料ID
206324527
状態
配架済
返却予定日
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書誌詳細
タイトル・著者名
Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present / edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins
出版
London : Routledge , 2021
形態事項
xv, 214 p. : ill., map ; 25 cm
巻号情報
ISBN
9780367515584
シリーズ
Routledge studies in modern history <BB00872276>//a
注記
"The 15th symposium was held at Albi in the Tarn department of France in September 2019, the 30th anniversary of ICREFH"--Preface
注記
Includes bibliographical references and index
NCID
BC09880499
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Vabre, Sylvie <AU00298598>
著者標目リンク
Bruegel, Martin <AU00275913>
著者標目リンク
Atkins, P. J. (Peter J.) <AU00296401>
著者標目リンク
International Commission for Research into European Food History (Symposium) <> (15th : 2019 : Albi, France)
分類標目
LCC:TX360.E8
分類標目
DC23:394.1/2094
件名標目等
Food habits -- Europe -- History -- Congresses
件名標目等
Food -- Sensory evaluation -- Congresses
件名標目等
Food industry and trade -- Europe -- Congresses
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