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Recipes for thought : knowledge and taste in the early modern English kitchen

Wendy Wall. -- University of Pennsylvania Press, 2016. -- (Material texts). <BB01146542>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fピンク区画 /596/W36 206168445 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fピンク区画
文庫名
請求記号 /596/W36
巻号
年月次
資料ID 206168445
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Recipes for thought : knowledge and taste in the early modern English kitchen / Wendy Wall
出版 Philadelphia : University of Pennsylvania Press , c2016
形態事項 xii, 312 p. : ill., facsims. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9780812247589
シリーズ Material texts <BB00870040>//a
注記 Includes bibliographical references (p. [283]-301) and index
NCID BB26027080
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Wall, Wendy, 1961- <AU00107637>
分類標目 LCC:TX645
分類標目 DC23:641.509
件名標目等 Food writing -- England -- History -- 16th century
件名標目等 Food writing -- England -- History -- 17th century
件名標目等 Cooking, English -- History -- 16th century
件名標目等 Cooking, English -- History -- 17th century
件名標目等 Formulas, recipes, etc. -- England -- History -- 16th century
件名標目等 Formulas, recipes, etc. -- England -- History -- 17th century
件名標目等 Medicine -- Formulae, receipts, prescriptions -- History
件名標目等 Knowledge, Sociology of -- History
件名標目等 Renaissance -- England