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A history of food in literature : from the fourteenth century to the present

Charlotte Boyce and Joan Fitzpatrick ; : pbk, : hbk. -- Routledge, 2017. <BB01128216>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fピンク区画 /930/B69 : hbk 206146235 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fピンク区画
文庫名
請求記号 /930/B69
巻号 : hbk
年月次
資料ID 206146235
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 A history of food in literature : from the fourteenth century to the present / Charlotte Boyce and Joan Fitzpatrick
出版 Abingdon, Oxon : Routledge , 2017
形態事項 vii, 313 p. ; 24cm
巻号情報
ISBN 9780415840521
巻号情報
ISBN 9780415840514
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB24765331
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Boyce, Charlotte <> author
著者標目リンク Fitzpatrick, Joan, Ph.D. <AU00262465> author
分類標目 LCC:PR149.F66
分類標目 DC23:820.9/3559
件名標目等 Food in literature
件名標目等 Food habits in literature
件名標目等 English literature -- History and criticism