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Medieval tastes : food, cooking, and the table

Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert ; : cloth. -- Columbia University Press, 2015. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB01135513>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fイエロー区画 /383/Mo37 : cloth 206156721 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fイエロー区画
文庫名
請求記号 /383/Mo37
巻号 : cloth
年月次
資料ID 206156721
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Medieval tastes : food, cooking, and the table / Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert
出版 New York : Columbia University Press , c2015
形態事項 vi, 267 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9780231167864
シリーズ Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB00269236>//a
その他のタイトル 原タイトル:Gusti del Medioevo
注記 Bibliography: p. [245]-256
注記 Includes index
NCID BB19321565
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Montanari, Massimo, 1949- <AU00238114>
著者標目リンク Brombert, Beth Archer <AU00260901>
分類標目 LCC:TX351
分類標目 DC23:394.1/20940902
件名標目等 Food -- Europe -- History -- To 1500
件名標目等 Food habits -- Europe -- History -- To 1500
件名標目等 Cooking, Medieval