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Feeding France : new sciences of food 1760-1815

E.C. Spary ; : hardback. -- Cambridge University Press, 2014. -- (Cambridge social and cultural histories / series editors, Margot C.Finn, Colin Jones, Keith Wrightson ; 19). <BB01217380>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fピンク区画 /611.3/Sp2 : hardback 206301046 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fピンク区画
文庫名
請求記号 /611.3/Sp2
巻号 : hardback
年月次
資料ID 206301046
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Feeding France : new sciences of food 1760-1815 / E.C. Spary
出版 Cambridge : Cambridge University Press , 2014
形態事項 xi, 418 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9781107031050
シリーズ Cambridge social and cultural histories / series editors, Margot C.Finn, Colin Jones, Keith Wrightson <BB00272995> 19//a
注記 Includes bibliographical references (p. 325-394) and index
NCID BB15717586
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Spary, E. C. (Emma C.) <AU00192860>
分類標目 DC23:338.47664094409033
件名標目等 Food industry and trade -- France -- History -- 18th century
件名標目等 Food industry and trade -- France -- History -- 19th century