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A cultural history of food in the Renaissance

edited by Ken Albala. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 3). <BB01170699>
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No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fイエロー区画 /383/C95/3 206216426 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fイエロー区画
文庫名
請求記号 /383/C95/3
巻号
年月次
資料ID 206216426
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala
出版 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850256
シリーズ A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB01156205> v. 3//b
注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [211]-230) and index
NCID BB08096988
本文言語コード 英語
著者標目リンク Albala, Ken <AU00254592>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History