専修大学図書館

A cultural history of food in the Medieval Age

edited by Massimo Montanari. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 2). <BB01170698>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fイエロー区画 /383/C95/2 206216418 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fイエロー区画
文庫名
請求記号 /383/C95/2
巻号
年月次
資料ID 206216418
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 A cultural history of food in the Medieval Age / edited by Massimo Montanari
出版 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850249
シリーズ A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB01156205> v. 2//b
注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [197]-219) and index
NCID BB08096831
本文言語コード 英語
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00238114>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History