専修大学図書館

A cultural history of food in antiquity

edited by Paul Erdkamp. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 1). <BB01170697>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 所蔵館 配置場所 文庫名 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 本館 2Fイエロー区画 /383/C95/1 206216400 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 本館
配置場所 2Fイエロー区画
文庫名
請求記号 /383/C95/1
巻号
年月次
資料ID 206216400
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 A cultural history of food in antiquity / edited by Paul Erdkamp
出版 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 251 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850232
シリーズ A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB01156205> v. 1//b
注記 Reprinted by Bloomsbury Academic from 2013 because of rebranding
注記 Includes bibliographical references (p. [211]-237) and index
NCID BB08096591
本文言語コード 英語
著者標目リンク Erdkamp, Paul <AU00275909>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History