石巻専修大学図書館

Chemical and functional properties of food components

edited by Zdzisław E. Sikorski. -- 3rd ed. -- CRC Press, 2007. -- (Chemical and functional properties of food components series). <BB01116608>
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 所蔵館 配置場所 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 石巻 開架図書(3F) /498.5/Si3 010751139 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 石巻
配置場所 開架図書(3F)
請求記号 /498.5/Si3
巻号
年月次
資料ID 010751139
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Chemical and functional properties of food components / edited by Zdzisław E. Sikorski
版事項 3rd ed
出版 Boca Raton, FL : CRC Press , c2007
形態事項 532 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9780849396755
シリーズ Chemical and functional properties of food components series <>//a
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA86554043
本文言語コード 英語
著者標目リンク Sikorski, Zdzisław E. <AU00252565>
分類標目 LCC:TX545
分類標目 DC22:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis
件名標目等 Food -- Composition