石巻専修大学図書館

Nutritional bioavailability of iron

Constance Kies, editor ; sponsored by the Nutrition Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society. -- The Society, 1982. -- (ACS symposium series ; 203). <BB01056552>
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 所蔵館 配置場所 請求記号 巻号 年月次 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 石巻 開架図書(3F) /491/N99 000467548 配架済 0件
No. 0001
所蔵館 石巻
配置場所 開架図書(3F)
請求記号 /491/N99
巻号
年月次
資料ID 000467548
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル・著者名 Nutritional bioavailability of iron / Constance Kies, editor ; sponsored by the Nutrition Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society
出版 Washington, D.C. : The Society , 1982
形態事項 ix, 204 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0841207461
シリーズ ACS symposium series <> 203//a
注記 Papers presented at a symposium held at the American Chemical Society meeting in Atlanta, Ga., on Mar. 29-Apr. 3, 1981
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA17244193
著者標目リンク Kies, Constance, 1934- <>
著者標目リンク American Chemical Society. Nutrition Subdivision <>
分類標目 LCC:QP535.F4
分類標目 DC19:612/.3924
件名標目等 Iron -- Bioavailability -- Congresses
件名標目等 Iron in the body -- Congresses
件名標目等 Biological availability -- Congresses
件名標目等 Iron -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Nutrition -- Congresses
件名標目等 Iron -- Metabolism -- Congresses