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石巻専修大学図書館
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Food structure : its creation and evaluation
[edited by] J.M.V. Blanshard, J.R. Mitchell. -- Butterworths, 1988. <BB01119141>
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Food structure : its creation and evaluation
[edited by] J.M.V. Blanshard, J.R. Mitchell. -- Butterworths, 1988. <BB01119141>
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所蔵館
配置場所
請求記号
巻号
年月次
資料ID
状態
返却予定日
予約
0001
石巻
開架図書(3F)
/588/F38
000505040
配架済
0件
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0001
所蔵館
石巻
配置場所
開架図書(3F)
請求記号
/588/F38
巻号
年月次
資料ID
000505040
状態
配架済
返却予定日
予約
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書誌詳細
タイトル・著者名
Food structure : its creation and evaluation / [edited by] J.M.V. Blanshard, J.R. Mitchell
出版
London : Butterworths , 1988
形態事項
ix, 504 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN
0408029501
注記
Includes bibliographies and index
NCID
BA03647169
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Blanshard, J. M. V. <>
著者標目リンク
Mitchell, J. R. <>
分類標目
LCC:TX531
分類標目
DC19:664/.07
件名標目等
Food texture
件名標目等
Food processing
件名標目等
Food -- Sensory evaluation
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